Zelfstandig werkend kok
Café Banka is geen gewoon café maar een brasserie / gastrobar. Pas een jaar open en nu al een naam in Den Haag gemaakt. Chef Kevin van den Bergh en zijn team koken met mooie producten een veelzijdige kaart. Klassiekers zoals een hamburger of pasta maar ook veel Oosterse en Zuid Amerikaanse specialiteiten. Zie www.cafebanka.nl/menu voor het huidige menu.
Voor ons keukenteam zoeken we versterking. Een zelfstandig werkend kok met minimaal enkele jaren ervaring. Liefst 24/32 uur per week, full time kan ook, daar valt over te praten. Nederlands fijn, Engels ook goed.
Ben jij die team player die het leuk lijkt om met een klein, hecht team mooie dingen te maken? Heb jij je sporen al verdient en ben je toe aan een nieuwe uitdaging?
Let's go.
Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Stage, Betaalde opleiding / bbl
Parttime uren: 24 - 32 per week
Salaris: In overleg
Sollicitaties: info@cafebanka.nl
Dagverantwoordelijke bediening
Café Banka is geen gewoon café maar een brasserie / gastrobar. Na de laatste lockdown vorig jaar nu een jaar open en nu al een naam in Den Haag gemaakt. Chef Kevin van den Bergh en zijn team koken met mooie producten een veelzijdige kaart.
Ook aan de voorkant hebben we onszelf op de kaart gezet. Goede service in een relaxte sfeer, dat is wat de doen.
Ben jij die team player die zijn of haar sporen al heeft verdiend in de horeca en die zijn of haar carrière overdag voort wil zetten? Wij zoeken iemand die verantwoordelijk is en het leuk vindt om de dagen van de Banka de zijne / hare te maken. Je opent alleen en bij de lunch komt er iemand bij. Afhankelijk van je mogelijkheden werk je 4 of 5 dagen van bv 9-3 of van 9-5. Ideaal voor bv een moeder met kids op school of die horeca-tijger die het het avond/nachtwerk beu is.
Soort dienstverband: Fulltime, Parttime
Uren: 24 - 42 per week
Salaris: In overleg
Sollicitaties: info@cafebanka.nl